Amerikanske pandekager II

af Helge Vang Andersen

Post image for Amerikanske pandekager II
Anmeld opskriften:
VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 9.0/10 (1 vurdering afgivet)

De små og velkendte pandekager går under navnet amerikanske pandekager, og de er særligt anvendelige til brunch eller som en let og lækker dessert. Der er dog ingen, der siger, at man ikke kan blande en portion helt spontant og nyde disse velsmagende herligheder. Opskriften er til cirka to personer, men det afhænger selvfølgelig af, hvor sulten er man er, og i hvilken sammenhæng de serveres.

Anbefalet videoopskrift:



 

    Ingredienser

    • 2,5 dl. mel
    • 2 spsk. sukker
    • 1 spsk. bagepulver
    • 1 spsk. vaniljesukker
    • 1 tsk. bagepulver
    • 2,5 dl. mælk
    • 2 spsk. madolie
    • En lille knivspids salt
    • Ekstra olie til stegning

    Fremgangsmåde

    1. Sæt en pande på en plade – medium varme
    2. Tilsæt lidt olie
    3. Bland alle tørre ingredienser i en skål og tilføj de våde ingredienser
    4. Pisk, indtil du har en lidt tyk pandekagedej
    5. Når alt er blandet, er panden ved at være varm nok til at begynde tilberedningen Sørg for at pandekager er små og steg dem, til de er gyldne på undersiden og er solide nok til at vendes

    Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://salatnerd.blogspot.no/2013/03/amerikanske-pannekaker.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.



    Amerikanske pandekager II, 9.0 out of 10 based on 1 rating

    { 0 kommentarer… tilføj en nu }

    Skriv en kommentar