French Toast

af Helge Vang Andersen

Post image for French Toast
Anmeld opskriften:
VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 0.0/10 (0 vurderinger afgivet)

En nem fransk toast opskrift til din næste morgenmad eller brunch menu. Lav den franske toast natten før, og steg den i en pande næste morgen. Serveres med ahorn, blåbær, æble , kanel sirup og frugt. Dette er en meget nem morgenmadopskrift, som du kan forberede på et fad natten før, og lad den trække natten over, så smagen kan være fuldt indarbejdet i brødet.

Anbefalet videoopskrift:



 

    Ingredienser

    • 4 æg
    • 1 dl. mælk
    • 1/2 tsk salt
    • 1 spsk flormelis
    • 1 tsk vanilje
    • 6 tykke skiver brød
    • 2 spske smør

    Fremgangsmåde

    1. Pisk æg, mælk, vand, salt, sukker og vanille i en mellemstor skål med et piskeris.
    2. Læg alle skiver brød i et fad.
    3. Hæld blandingen over brødskiverne.
    4. Dæk fadet med plastfolie og opbevare det i køleskab natten over. De kan også steges med det samme.
    5. Når du er klar til at lave brunch, smelte de 2 spsk smør i en stegepande.
    6. Læg 2-3 skiver af brødet i panden, afhængigt af hvor mange du kan spise. Steg indtil let gylden brun på begge sider.
    7. Tilsæt mere smør hvis det er nødvendigt for yderligere stykker brød.


    { 0 kommentarer… tilføj en nu }

    Skriv en kommentar