Madpandekager

Crêpes med svampe og løg

af Helge Vang Andersen

Post image for Crêpes med svampe og løg

Anmeld opskriften: VN:F [1.9.22_1171]Vent venligst…Vurdering: 8.0/10 (1 vurdering afgivet) Crêpes er som bekendt en afart af den velkendte pandekage, en slags madpan-dekage kan man vel godt kalde det. Dette er opskriften på en vegetarisk crêpe, der indeholder både løg og svampe og smager himmelsk. Opskriften er nem og lige til at gå til. Et fantastisk […]

3 forslag til crepes fyld

af Helge Vang Andersen

Post image for 3 forslag til crepes fyld

De lækre madpandekager, der også kaldes for crêpes, kan fyldes med alt, hvad hjertet begærer. Her er opskriften på tre af de mange ting, en crêpe kan indeholde. Opskrifterne er nemme at gå til, og så er resultatet fantastisk. Lækre pandekager med udsøgt indhold. Det er bare med at komme i gang. Benyt opskriften på […]

Crêpes med rejestuvning II

af Helge Vang Andersen

Post image for Crêpes med rejestuvning II

Man behøver ikke bestille mad udefra, hvis man udmattet er vendt hjem fra arbejde og bare skal have sørget for mad i en fart. Der er en anden mulighed, og det er disse lækre crêpes med rejestuvning, der udover at være nemme at gå til også er virkelig velsmagende. Alt i alt en anbefalelsesværdig opskrift […]

Crêpes med svampe- og skinkestuvning

af Helge Vang Andersen

Post image for Crêpes med svampe- og skinkestuvning

En madpandekage kan godt spises uden fyld, men det er knapt så interessant, som når man fylder en veltillavet crêpe med eksempelvis en svampe- og skinkestuvning, der på fin vis akkompagnerer crêpens enkle, men udsøgte smag. Man kunne være tilbøjelig til at tænke, at crêpen er et fænomen, der hører 60’erne til, men det er […]

Crêpes med oksekød

af Helge Vang Andersen

Post image for Crêpes med oksekød

Crêpes, eller madpandekager, som de også hedder, gør det bare lidt sjovere at lave og spise mad. Fornemmelsen af, at måltidet er pakket ind, er måske det, der gør madpandekagen så hyggelig og spiselig. Her er opskriften på en gave pakket ind i en lækker crêpe, som stensikkert vil sætte prikken over i’et på en […]

Crêpes med rejestuvning

af Helge Vang Andersen

Post image for Crêpes med rejestuvning

Crêpes er måske et fænomen fra 60’erne, men kan sagtens serveres den dag i dag. Du behøver ikke dykke ned i din mors kogebøger for at finde en god opskrift på den velkendte madpandekage. Her får du opskriften på en lækker udgave, der indeholder en udsøgt rejestuvning, som gør pandekagen virkelig velsmagende og opskriften aldeles […]

Crêpes med champignon og bacon

af Helge Vang Andersen

Post image for Crêpes med champignon og bacon

Champignon og bacon er bare en guddommelig kombination, og når denne kommes i en lækker madpandekage, eller i en crêpe, som de også kaldes, så bliver det næste ikke bedre. Her er opskriften på en lækker udgave af den velkendte madpandekage i samspil med to lækre ingredienser. Opskriften er til 4 personer, altså 8 pandekager. […]

Crêpes med ost og skinke

af Helge Vang Andersen

Post image for Crêpes med ost og skinke

Crêpes er i princippet bare en madpandekage, der kan fyldes med stort set al-ting. Her er en opskrift på crêpes med ost og skinke, og den er lige til at gå til. Opskriften er til 4 portioner, og den helt sikkert anbefales, da resultatet er udsøgt pandekager med meget lækkert tilbehør. Sagt på en anden […]

Pandekager med spinat og ost

af Helge Vang Andersen

Post image for Pandekager med spinat og ost

Der kan gøres rigtig meget med madpandekager, og det gælder også for afarten crêpes, der er en pandekage bagt på boghvedemel. Ost er altid lækkert, og i den her sammenhæng fungerer spinaten perfekt. Dette er en opskrift, du helt klart bør overveje at afprøve. Den er mere end bare anbefalelsesværdig. Opskriften er til 1-2 portioner. […]

Post image for Galetter med selleri, squash, aubergine, gedeost og valnødder

Galetten er en klassisk fransk madpandekage lavet på boghvedemel, som oprindeligt blev serveret med emmentaler-ost, en skive skinke og et æg. Her er en lidt anderledes udgave, der bestemt ikke er mindre lækker end den originale. Selleri, squash, aubergine, gedeost og valnødder er en udsøgt kombination af forskellige smage, der betegnes som særligt delikat. Ingredienser […]