Madpandekager

Post image for Glutenfri boghvede pandekager (galetter)

Anmeld opskriften: VN:F [1.9.22_1171]Vent venligst…Vurdering: 0.0/10 (0 vurderinger afgivet) Den franske boghvedepandekage, der bruges som madpandekage, kendes også under navnet galette. En klassisk galette indeholder emmentaler-ost, en skive skinke og et æg, men denne opskrift er på en lidt anden type galette, hvor ingredienserne pesto, spinat, rucola og rejer er indbefattet. Det skal da prøves, […]

Franske mad-pandekager, galetter

af Helge Vang Andersen

Post image for Franske mad-pandekager, galetter

Der er bestemt ingen grund til at hade galetter, de franske madpandekager, der er lavet på boghvedemel og kan toppes med stort set alting. Den berømte galette er komplet med emmentaler-ost, en skive skinke og et æg, men denne variation er præcis lige så lækker. Dette er opskriften på 4-5 lette og lækre madpandekager. Anbefalet […]

Lækre madpandekager

af Helge Vang Andersen

Post image for Lækre madpandekager

Der er en grund til, at så mange mennesker laver, spiser og elsker pandekager i dag, hvad enten der er tale om madpandekager, dessertpandekager eller crêpes, som de også kaldes. Det er bare ekstraordinært lækkert at spise en tynd, rund pandekage, som kan indeholde alle de ting, man elsker. Is, grøntsager, kød eller hvad man […]

Crêpes

af Helge Vang Andersen

Post image for Crêpes

En lækker madpandekage har aldrig skadet nogen, hvilket er rigelig grund til at begive sig i kast med denne, lette opskrift på crêpes eller pandekager, som de også kaldes. Perfekt på en lun sommeraften. Denne opskrift er til cirka 6 pandekager, der altid er et hit; så skal du have gæster, eller har du bare […]

Asiatiske surdejs-wraps

af Helge Vang Andersen

Post image for Asiatiske surdejs-wraps

Det asiatiske køkken er helt klart en oplevelse i sig selv. Her er et bud på en lækker wrap, der netop er lavet ud fra en asiatisk inspireret opskrift. Surdejen er med til at give pandekagen et personligt præg, og der er ingen tvivl om, at smagene går godt i spænd – sagt på en […]

Post image for Kikærte pandekager med æblechutney med tørret frugt

Kikærter kan bruges til mange ting. De kan være hovedingredienssen i en lækker humus, udgøre en fabelagtig erstatning for kød, og så kan de indgå i en super fin opskrift til pandekager. Æblechutneyen giver opskriften et ekstra twist, og den tørrede frugt er prikken over i’et. Denne opskrift er til cirka 7 pandekager. Ingredienser Pandekager: […]

Post image for Pandekager med spinat, hvidløgsstegte svampe og ost

Pandekagen kan meget mere end bare at være en dessert. Madpandekagen kender de fleste nok fra wraps eller burritos, og den er meget velegnet som ”indpakning”. Det her er en opskrift på en pandekage, der skal fyldes med spinat, hvidløgsstegte svampe og ost. Lyder det ikke lækkert? Opskriften er til 4 personer. Ingredienser Pandekager: 1 […]

Pandekager med spinat

af Helge Vang Andersen

Post image for Pandekager med spinat

Kan du lide spinat ligesom Skipper Skræk? Og pandekager ligesom Rasmus Klump? Så er denne opskrift ikke til at komme udenom. Her bliver de to ting nemlig kombineret til 12 små eller 8 store helt fantastiske spinatpandekager. NB: disse pandekager er ikke velegnede til gratinering. Ingredienser 200 g mel (3¼ dl) ½ tsk salt 3 […]

Side 3 af 3123