De velkendte blinis-pandekager er små og velsmagende. Dette er opskriften på en yderst lækker version af den lille pandekage, som så mange elsker. Disse blinis serveres med rejer, og denne kombination er af himmelsk karakter. Begiver du dig i kast med netop denne opskrift på, skal du forberede dig på en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
Anbefalet videoopskrift:
|
Ingredienser
Blinis:
- 2 æg
- 4 1/2 dl. mælk
- 2 tsk. tørgær
- 350g mel
- 1/2 tsk. salt
- 1 tsk. sukker
- 30g smeltet smør
Fyld:
- 1/2 kg rå rejer
- 2 spsk. mayonnaise
- 2 spsk. creme fraiche
- En knivspids chilipulver
- Nogle dråber citronsaft
- Dild og citron til pynt
Fremgangsmåde
- Bland alle tørre ingredienser i en skål
- Bland mælk og æg i en anden
- Tilsæt æggeblandingen til den tørre
- Tilsæt herefter det smeltede smør
- Lad blandingen hæve i 40-50 minutter
- Brug en ske til at afgøre, hvor meget dej, der skal bruges ved stegningen
- Brug lidt smør på panden ved de første
- Klargør rejer
- Rør mayonnaise, creme fraiche, chilipulver og citronsaft sammen
- Placer fyldet på blinis og top dem med rejer
- Pynt med dild og citron
Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://synnesmatglede.blogspot.no/2012/11/sma-blinis-med-reker.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.
Blinis med rejer,
{ 0 kommentarer… tilføj en nu }