Crêpes med rejestuvning II

af Helge Vang Andersen

Post image for Crêpes med rejestuvning II
Anmeld opskriften:
VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 3.0/10 (1 vurdering afgivet)

Man behøver ikke bestille mad udefra, hvis man udmattet er vendt hjem fra arbejde og bare skal have sørget for mad i en fart. Der er en anden mulighed, og det er disse lækre crêpes med rejestuvning, der udover at være nemme at gå til også er virkelig velsmagende. Alt i alt en anbefalelsesværdig opskrift til 4 portioner.

Anbefalet videoopskrift:



 

    Ingredienser

    Pandekager:

    • 3 æg
    • 5 dl. mælk
    • ½ dl. neutral olie
    • 3 dl. mel
    • 1 tsk. salt

    Rejestuvning:

    • 2 dl. friske rejer, pillede
    • 25g smør
    • 3 dl. sødmælk
    • 1 dl. fløde
    • 2 spsk. hvidvin
    • 1 spsk. chilisauce
    • Dild
    • Cayennepeber
    • Salt
    • Maizena

    Fremgangsmåde

    1. Rør pandekagedejen sammen
    2. Varm en pande med smør
    3. Steg 8 pandekager, ikke for tykke
    4. Smelt smørret i en gryde
    5. Tilsæt fløde, vin og chilisauce
    6. Lad det simre
    7. Krydr med dild, salt og cayennepeber.
    8. Hæld nogle af rejerne i gryden (gem de sidste til servering)
    9. Fordel stuvningen i de 8 pandekager og fold dem, så de kan spises

    Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://viktorhagstrom.blogspot.se/2012/02/crepes-med-rakstuvning.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.



    Crêpes med rejestuvning II, 3.0 out of 10 based on 1 rating

    { 0 kommentarer… tilføj en nu }

    Skriv en kommentar