Pandekager med spinat, hvidløgsstegte svampe og ost

af Helge Vang Andersen

Post image for Pandekager med spinat, hvidløgsstegte svampe og ost
Anmeld opskriften:
VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 9.0/10 (1 vurdering afgivet)

Pandekagen kan meget mere end bare at være en dessert. Madpandekagen kender de fleste nok fra wraps eller burritos, og den er meget velegnet som ”indpakning”. Det her er en opskrift på en pandekage, der skal fyldes med spinat, hvidløgsstegte svampe og ost. Lyder det ikke lækkert? Opskriften er til 4 personer.

Anbefalet videoopskrift:



 

    Ingredienser

    Pandekager:

    • 1 æg
    • 2,5 dl. mælk
    • 1,25 dl. mel – helst boghvedemel
    • Salt

    Fyld:

    • 2 håndfulde svampe
    • 1 fed hvidløg (stort)
    • 1 pose friske spinatblade (100 gram)
    • Nogle cherrytomater
    • 2 håndfulde revet ost
    • Citron

    Fremgangsmåde

    1. Rør dejen til pandekager
    2. Lad det trække i køleskabet i et stykke tid
    3. Skær tomaterne ud, og steg dem i smør med hakket hvidløg og salt
    4. Lad spinaten koge med sidste minut – spinaten skal herefter stå i vand
    5. Steg kun pandekagerne på den ene side og læg ost direkte i stegepanden
    6. Fyld pandekagen
    7. Glem ikke citronen

    Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://provkoket.blogspot.se/2013/01/crepes-med-frast-bladspenat.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.



    Pandekager med spinat, hvidløgsstegte svampe og ost, 9.0 out of 10 based on 1 rating

    { 0 kommentarer… tilføj en nu }

    Skriv en kommentar