Minicrêpes

af Helge Vang Andersen

Post image for Minicrêpes
Anmeld opskriften:
VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 9.0/10 (1 vurdering afgivet)

Der er ingen tvivl om, at der er noget sjovt ved miniaturemad – og også noget delikat og fornemt. Fornemmelsen af at være på en gourmet-restaurant opnås helt klart med disse minicrêpes, der kan fyldes med alt, hvad hjertet begærer. Det er bare med at komme i gang. Følges opskriften, bliver resultatet 6 søde, små pandekager.

Anbefalet videoopskrift:



 

    Ingredienser

    • 2 økologiske æg
    • 2 dl. mælk
    • 1 dl. mel
    • 1 revet gulerod
    • 1 pakke mozzarella, skåret i små stykker
    • 10 oliven uden sten
    • 1 dl. kikærter, mosede med en gaffel
    • Olie til stegning

    Fremgangsmåde

    1. Knæk æggene i en skål og pisk dem
    2. Hæld melet og halvdelen af mælken i
    3. Pisk indtil glat
    4. Fortynd med resten af mælken og tilsæt til slut ned revne gulerødder.
    5. Varm lidt rapsolie i en lille pande og hæld cirka ½ dl dej på panden
    6. Fold dine pandekager i midten én gang og derefter igen

    Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://lillamatderiven.blogspot.se/2011/05/minicrepes-for-sma.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.



    Minicrêpes, 9.0 out of 10 based on 1 rating

    { 0 kommentarer… tilføj en nu }

    Skriv en kommentar