Der er ingen tvivl om, at der er noget sjovt ved miniaturemad – og også noget delikat og fornemt. Fornemmelsen af at være på en gourmet-restaurant opnås helt klart med disse minicrêpes, der kan fyldes med alt, hvad hjertet begærer. Det er bare med at komme i gang. Følges opskriften, bliver resultatet 6 søde, små pandekager.
Anbefalet videoopskrift:
|
Ingredienser
- 2 økologiske æg
- 2 dl. mælk
- 1 dl. mel
- 1 revet gulerod
- 1 pakke mozzarella, skåret i små stykker
- 10 oliven uden sten
- 1 dl. kikærter, mosede med en gaffel
- Olie til stegning
Fremgangsmåde
- Knæk æggene i en skål og pisk dem
- Hæld melet og halvdelen af mælken i
- Pisk indtil glat
- Fortynd med resten af mælken og tilsæt til slut ned revne gulerødder.
- Varm lidt rapsolie i en lille pande og hæld cirka ½ dl dej på panden
- Fold dine pandekager i midten én gang og derefter igen
Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://lillamatderiven.blogspot.se/2011/05/minicrepes-for-sma.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.
Minicrêpes,
{ 0 kommentarer… tilføj en nu }