Det er altid sjovt at eksperimentere, når man laver mad. Her er resultatet af et meget vellykket forsøg. Det her er nemlig opskriften på ostefyldte pandekager med asparges, bacon og melon. Umiddelbart lyder blandingen ikke helt traditionel, men smagen er original, og så pandekagerne lette at tilberede. Opskriften er til 4 store pandekager.
Anbefalet videoopskrift:
|
Ingredienser
- 4 store pandekager (benyt denne opskrift)
- 150g sprød bacon i tern
- Netmelon i tern
- Spirer (valgfrit)
- 12 store grønne asparges
Ostefyld:
- 3 dl. creme fraiche
- 1 stor håndfuld fint revet frisk parmesanost (gem lidt til at drysse på toppen)
- 1 æg
- 2 spsk. fint revet basilikum
- 2 forårsløg i ringe
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 200 grader
- Kog rigeligt vand
- Fjern den nederste del af aspargesene og blancher dem i kogende vand i cirka 1 minut
- Afkøles hurtigt i isvand, så de bevarer farve og sprødhed
- Bland alle ingredienser til ostefyldet
- Placer tre asparges på hver pandekage og sprede osteblandingen
- Fold pandekage, så de er lukkede i den ene ende
- Put dem i en bradepande og drys med parmesanost og sæt dem i ovnen i cirka 10 minutter
Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://mariannmat.no/ostefylte-pannekaker-med-asparges-bacon-og-melon/. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.
Pandekager med ost, asparges, bacon og melon,
{ 0 kommentarer… tilføj en nu }