Der kan gøres rigtig meget med madpandekager, og det gælder også for afarten crêpes, der er en pandekage bagt på boghvedemel. Ost er altid lækkert, og i den her sammenhæng fungerer spinaten perfekt. Dette er en opskrift, du helt klart bør overveje at afprøve. Den er mere end bare anbefalelsesværdig. Opskriften er til 1-2 portioner.
Anbefalet videoopskrift:
|
Ingredienser
Dej:
- 1 æg
- 3 dl. mælk
- 1,5 dl. mel
- 0,5 dl. Kruskakli (Havreklid er en udmærket erstatning)
- 0,5 tsk. salt
- Olie og smør
Fyld:
- Frossen spinat
- Porre
- Tomat
- Revet, lagret ost
- Salt og peber
- Estragon
Fremgangsmåde
- Rør pandekagedej og lad stå et øjeblik
- Steg de finthakkede porre let i lidt smør
- Krydr med salt og peber
- Steg 3-4 pandekager – så tynde som muligt
- Læg revet ost, udskåren spinat og hakkede tomater i crêpen i panden, fold og lad så osten smelte lidt
- Strø herefter med en generøs hånd ost og estragon ud over pandekagen
Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://provkoket.blogspot.se/2011/02/crepes-med-spenat-ost-och-dragon.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.
Pandekager med spinat og ost,
{ 0 kommentarer… tilføj en nu }