3 forslag til crepes fyld

af Helge Vang Andersen

Post image for 3 forslag til crepes fyld
Anmeld opskriften:
VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 8.0/10 (1 vurdering afgivet)

De lækre madpandekager, der også kaldes for crêpes, kan fyldes med alt, hvad hjertet begærer. Her er opskriften på tre af de mange ting, en crêpe kan indeholde. Opskrifterne er nemme at gå til, og så er resultatet fantastisk. Lækre pandekager med udsøgt indhold. Det er bare med at komme i gang. Benyt opskriften på crepes fra en af vores andre opskrifter.

Anbefalet videoopskrift:



 

    Ingredienser

    Rejer:

    • 15 crêpes
    • 100g rejer

    Cremede kantareller og løg:

    • 20 crêpes
    • 2 dl. svampe
    • 1 øg (lille)
    • 1 dl. fløde
    • Salt og peber

    Cremet bacon og løg:

    • 10 crêpes
    • 70 dl. bacon (en halv standardpakke)
    • 1 løg
    • ½ dl. fløde
    • ½ æggeblomme
    • Peber

    Fremgangsmåde

    Rejer:

    1. Placer 1 spsk. rejesalat pr. pandekage og spred det ud
    2. Rul derefter pandekagen, og ”lås” med en tandstik

    Cremede kantareller og løg:

    1. Hvis svampene er friske, steges de først
    2. Derefter tilsættes de hakkede løg, der skal steges, indtil løget er blødt
    3. Hæld fløden i og lad det simre på medium varme, så cremen koger ind og bliver cremet
    4. Krydr let med salt og peber
    5. Hvis svampen allerede blancheret, steges løgene først med lidt smør eller olie, indtil løgene bløde
    6. Fløde hældes i og det simrer på medium varme, så cremen koger ind og bliver cremet
    7. Krydres let med salt og peber
    8. Placer 1 spsk. cremede kantareller og løg pr. pandekage og spred det ud
    9. Rul derefter pandekagen, og ”lås” med en tandstik

    Cremet bacon og løg:

    1. Skær bacon i tern
    2. Hak løget
    3. Steg bacon i en varm stegepande uden fedtstof eller olie
    4. Tilføj løg og steg over medium varme
    5. Tilsæt fløde og lad det simre på medium varme, så cremen koger ind og bliver cremet
    6. Krydres med salt og peber
    7. Placer 1 spsk. cremet bacon pr. pandekage og spred det ud
    8. Rul derefter pandekagen, og ”lås” med en tandstik

    Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://www.mondoblog.se/emmalous/2012/07/29/recept-pa-crepes-mini-crepes-med-fyllningar-graddig-bacon-med-lok-graddstuvad-svamp-trattkantareller-med-lok-crepes-med-raksallad/. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.



    3 forslag til crepes fyld, 8.0 out of 10 based on 1 rating

    { 0 kommentarer… tilføj en nu }

    Skriv en kommentar