Det asiatiske køkken er helt klart en oplevelse i sig selv. Her er et bud på en lækker wrap, der netop er lavet ud fra en asiatisk inspireret opskrift. Surdejen er med til at give pandekagen et personligt præg, og der er ingen tvivl om, at smagene går godt i spænd – sagt på en anden måde, så går tingene op i en højere enhed og gør den her opskrift anbefalelsesværdig.
Anbefalet videoopskrift:
|
Ingredienser
- 1 dl. surdej
- 4 æg
- 7 dl. mælk
- 4 dl. speltmel
- 1 tsk. salt
- 1 pakke plain tofu
- 1 porrer
- Rapsolie
- 5 svampe
- 1 dåse bønnespirer (3 dl)
- 1 tsk. Sambal Oelek
- 2 cm frisk revet ingefær
- Salt
Fremgangsmåde
- Bland gær, æg og halvdelen af mælken
- Pisker dejen, mens du tilføjet mel og salt og slutteligt resten af mælken
- Lad det stå omkring 30 minutter
- Skær tofuen ud, og steg den sammen med porrer i strimler i rapsolie ved høj varme, så tofuen brunes
- Riv svampene, og kast dem i gryden
- Tilsæt bønnespirer, sambal Oelek, ingefær og efter cirka 3 min
- Krydr med salt
- Steg tynde pandekager af dejen, og fyld dem med tofu-blandingen
- Kan serveres med sojasauce
Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://blogg.vk.se/matglad/2011/01/27/asiatiska-surdegswraps-207340. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.
Asiatiske surdejs-wraps,
{ 0 kommentarer… tilføj en nu }