Nogle gange skal det bare være let at lave mad, men man må aldrig gå på kompromis med smagen, for der findes mange måder at lave nem, men velsmagende mad på. Her er en af dem. Dette er opskriften på lækre, gratinerede pandekager fyldt med kød. De er lette at lave, og så smager det fantastisk! Her er der ikke indgået nogen kompromiser, nej.
Anbefalet videoopskrift:
|
Ingredienser
- 3 dl. mel
- 5 dl. mælk
- 1/2 tsk. salt
- 3 æg
- Smør til stegning
Fyld:
- 1 pakke oksefars
- 1/2 rød peber
- 3 store champignon
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 fed hvidløg, hakket
- Basilikum, oregano, salt, peber og en knivspids sukker
- Revet ost
Fremgangsmåde
- Bland alle tørre ingredienser i en skål
- Tilsæt mælk og æg
- Pisk godt og lad blandingen hvile i 15-30 minutter.
- Tilbered oksefars med hvidløg og krydderier
- Tilsæt så peber og svampe
- Hæld en dåse hakkede tomater i og tilsæt en knivspids sukker og smag til
- Lad det koge
- Steg pandekagerne
- Hæld kød i pandekagerne og fold dem, inden du lægger dem i et ovnfast fad og drysser med revet ost og oregano
- Gratiner i ovnen ved 225 grader i cirka 10 minutter
Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://matmedmonkis.blogspot.no/2009/11/gratinerte-pannekaker-med-kjttfyll.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.
Gratinerede pandekager med kødfyld,
{ 2 kommentarer… læs dem nedenfor eller tilføj en }
Hvor mange personer er opskriften til?
Hvis man spiser en god salat til, så er der til 4 personer, men hvis man kun spiser pandekagerne, så er der nok kun til 2 personer