Anmeld opskriften: |
Til en god brunch bør der også være lidt sødt – fx i form af nogle lækre kanelsnegle ..mums!
Anbefalet videoopskrift:
|
Ingredienser
Dej
- 3 dl. sødmælk
- 50 g. gær
- 4 stk. store æg
- 1 stk. Korn fra en vaniljestang
- 1 spsk. stødt kanel
- 100 g. rørsukker
- ½ spsk. groft salt
- 200 g. blødt smør
- 600 g. hvedemel
Remonce:
- 250 g. blødt smør
- 200 g. rørsukker
- 2 spsk. stødt kanel
- 1 æg til pensling
Fremgangsmåde
- Smuldrer gæren i en stor skål og bland med æg, vanilje, kanel og rørsukker.
- Varm mælken op og bland den sammen med salt, lidt mel smørret. Tilsæt resterende mel og ælt det hele sammen til en dej.
- Når dejen er smidig, stiles den til hævning i en skål et lunt sted i omkring 30 min.
- Læg lidt mel på bordet og udrul dejen i en stor firkant omkring 65*55 cm.
- Bland smørret, rørsukker og stødt kanel. Stryg nu remoncen udover dejen. Det er vigtigt at remoncen dækker hele dejen. Rul dejen sammen som en roulade på den smalle led.
- Skær rouladen ud i tykke skiver.
- De pensles med det sammenpiskede æg.
- Bages ved 185 grader i ca. 15 – 18 minutter.
- Lav evt. noget glasur og put over når de er kølet lidt af
{ 0 kommentarer… tilføj en nu }