Quiche Lorriane

af Helge Vang Andersen

Post image for Quiche Lorriane
Anmeld opskriften:
VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 0.0/10 (0 vurderinger afgivet)

Lækker tærte til en god brunch.

Anbefalet videoopskrift:



 

    Ingredienser

    Mørdej:

    • 225 g. hvedemel
    • 2 æg
    • 100 g. blødt smør

    Indhold:

    • 200 g. bacontern
    • 80 g. gruyère (andet ost kan også bruges)
    • 3 æg
    • 2,5 dl. mælk
    • 3 dl. crème fraîche
    • 2 spsk. hakket purløg

    Fremgangsmåde

    1. Smøren smuldres i melet sammen med æg og en knivspids salt.
    2. Dejen æltes sammen og stilles koldt i ca. 30-45 min.
    3. Dejen rulles ud til en rund form, en tærteform beklædes herefter med dejen.
    4. Bunden forbages i ca. 15 min. ved 200 grader, derefter pensles den med æggehvide.
    5. Bunden bages her efter igen i omkring 10 min. eller indtil den er let gylden.
    6. Baconen ristes og fordeles på den forbagte bund, drys derefter osten over.
    7. Æg, mælk, purløg og crème fraîche piskes sammen og hældes over.
    8. Bages i 30 min ved 170 grader eller indtil fyldet er fast.


    { 0 kommentarer… tilføj en nu }

    Skriv en kommentar