Madpandekager

Mexicanske pandekager

af Helge Vang Andersen

Post image for Mexicanske pandekager

Anmeld opskriften: VN:F [1.9.22_1171]Vent venligst…Vurdering: 8.0/10 (1 vurdering afgivet) Pandekager behøver ikke nødvendigvis at blive fyldt med is, sukker eller syltetøj. Tværtimod. Fyldes et par veltillavede og velsmagende pandekager med kød og salat, har man sig en wrap, der, hvis den er lavet rigtigt, kan være umanerligt lækker og absolut appetitlig. Desuden er sådan en […]

Pandekager med bacon

af Helge Vang Andersen

Post image for Pandekager med bacon

Herhjemme i Skandinavien er det ikke så udbredt at krydre sine pandekager med, hvad der eftersigende skulle være verdens bedste krydderi: bacon. Alligevel er fænomenet udbredt længere vestpå, i Amerika, hvor det er helt normalt at servere pandekager med tilhørende bacon. Har man først smagt denne kombination, virker det også meget forståeligt. Det her er […]

Blinis med creme fraiche og lakserogn

af Helge Vang Andersen

Post image for Blinis med creme fraiche og lakserogn

Blinis er traditionelt en russisk ret, som man forbinder med russisk kaviar, da den lille pandekage oprindeligt blev serveret med store mængder lækker kaviar. Blinis går rigtig godt til fisk og skaldyr, og det er også derfor, at man senere hen har forsøgt sig med at udskifte den russiske kaviar med eksempelvis lakserogn. Forsøget var […]

Blinis med forskellige tilbehør

af Helge Vang Andersen

Post image for Blinis med forskellige tilbehør

Blinis, den velkendte mini-pandekage, der ofte bliver anvendt som en let forret med lækkert tilbehør – ofte skaldyr – er en russisk pandekage, som ofte bliver associeret med russisk kaviar. Det her er opskriften på en lidt anden variant, hvor vi stadig bevæger os i samme kategori; alt godt fra havet, men i stedet forsøger […]

Blinis med røget laks

af Helge Vang Andersen

Post image for Blinis med røget laks

Laks er nærmest en havdelikatesse og i samspil med den populære mini-pandekage, blinis, har man sig en lækker ret, der er lige til at spise. Dette er selvfølgelig opskriften på blinis med røget laks, og har man i sinde at åbne en flaske vin med bobler eller en flaske champagne, så bør man helt klart […]

Blinis med rejer

af Helge Vang Andersen

Post image for Blinis med rejer

De velkendte blinis-pandekager er små og velsmagende. Dette er opskriften på en yderst lækker version af den lille pandekage, som så mange elsker. Disse blinis serveres med rejer, og denne kombination er af himmelsk karakter. Begiver du dig i kast med netop denne opskrift på, skal du forberede dig på en smagsoplevelse ud over det […]

Gratinerede pandekager med kødfyld

af Helge Vang Andersen

Post image for Gratinerede pandekager med kødfyld

Nogle gange skal det bare være let at lave mad, men man må aldrig gå på kompromis med smagen, for der findes mange måder at lave nem, men velsmagende mad på. Her er en af dem. Dette er opskriften på lækre, gratinerede pandekager fyldt med kød. De er lette at lave, og så smager det […]

Post image for Grove pandekager med ost, skinke, salat og urtedressing

Skal det være ekstra lækkert uden at være alt for fedende, er det her helt klart en opskrift, der er værd at afprøve. Den velsmagende kombination af de grove pandekager og ost, skinke, salat og urtedressing er ikke til at tage fejl af. Skal man have gæster eller bare forkæle sig selv og sin familie […]

Post image for Pandekager med ost, asparges, bacon og melon

Det er altid sjovt at eksperimentere, når man laver mad. Her er resultatet af et meget vellykket forsøg. Det her er nemlig opskriften på ostefyldte pandekager med asparges, bacon og melon. Umiddelbart lyder blandingen ikke helt traditionel, men smagen er original, og så pandekagerne lette at tilberede. Opskriften er til 4 store pandekager. Ingredienser 4 […]

Minicrêpes

af Helge Vang Andersen

Post image for Minicrêpes

Der er ingen tvivl om, at der er noget sjovt ved miniaturemad – og også noget delikat og fornemt. Fornemmelsen af at være på en gourmet-restaurant opnås helt klart med disse minicrêpes, der kan fyldes med alt, hvad hjertet begærer. Det er bare med at komme i gang. Følges opskriften, bliver resultatet 6 søde, små […]