Røræg

af Helge Vang Andersen

Post image for Røræg
Anmeld opskriften:
VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 2.5/10 (2 vurderinger afgivet)

Røræg er helt fantastisk – specielt serveret til bacon og stegte brunchpølser. Denne opskrift er til 4 personer

Anbefalet videoopskrift:



 

    Ingredienser

    • 8 æg
    • 8 spske. mælk, fløde eller vand
    • salt og pepper

    Fremgangsmåde

    1. Slå æggene ud i en skål, pas på ikke at lade nogen skal glide ned i blandingen.
    2. Bland dem, indtil æggene er brudt.
    3. Tilføj 8 spiseskefulde mælk, fløde eller vand.
    4. Evt. tilføj en klat smør.
    5. Tilsæt salt og peber.
    6. Hæld blandingen i en smurt pande, sat på meget svag varme og rør langsomt.


    Røræg, 2.5 out of 10 based on 2 ratings

    { 0 kommentarer… tilføj en nu }

    Skriv en kommentar