Champignon og bacon er bare en guddommelig kombination, og når denne kommes i en lækker madpandekage, eller i en crêpe, som de også kaldes, så bliver det næste ikke bedre. Her er opskriften på en lækker udgave af den velkendte madpandekage i samspil med to lækre ingredienser. Opskriften er til 4 personer, altså 8 pandekager.
Anbefalet videoopskrift:
|
Ingredienser
Crêpes:
- 2,5 dl. mel (eller 1,5 dl. mel og 1 dl. grahamsmel)
- 0,5 tsk. salt
- 2 tsk. sukker
- 6 dl. mælk
- 3 æg
- 3 spsk. smør eller margarine
- Smør eller flydende margarine til stegning
Fyld:
- 5 håndfulde af svampe
- 1 løg
- 1 pakke bacon
- 3 dl. vand
- 1 bouillonterning (vegetabilsk)
- 2,5 dl. fløde
- Majsstivelse
- Salt og peber
- Omkring 2 teskefulde sojasovs
- Revet ost
Fremgangsmåde
- Bland mel, sukker og salt i en skål til crêpes
- Rør 2 dl. mælk her og pisk
- Tilsæt herefter resten af mælken og æggene, indtil dejen er glat
- Lad dejen stå i 30 minutter
- Start med at skære bacon i små stykker
- Steg det sprød
- Pensl svampene, fordel dem med på panden og steg dem med de hakkede løg
- Tilsæt fløde, vand og bouillonterning, soyasauce, salt og peber og bring det i kog
- Tilføj majsstivelse, så blandingen bliver tyk
- Bland den med bacon og smag den til
- Når det er ved at være tid til at bage pandekagerne, varmes en stegepande
- Steg omkring 1 dl. dej ad gangen
- Placer pandekagerne, hæld blandingen i og fold på alle fire sider
- Sæt dem tæt i et fad, drys med masser af revet ost og lad dem bruning ved 200 grader i cirka 15 minutter, indtil osten er gylden
- Serveres med en frisk salat
Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://www.cannolisblogg.se/2010/12/03/crepes-med-champinjoner-och-bacon/. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.
{ 0 kommentarer… tilføj en nu }