Crêpes med svampe og løg

af Helge Vang Andersen

Post image for Crêpes med svampe og løg
Anmeld opskriften:
VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 8.0/10 (1 vurdering afgivet)

Crêpes er som bekendt en afart af den velkendte pandekage, en slags madpan-dekage kan man vel godt kalde det. Dette er opskriften på en vegetarisk crêpe, der indeholder både løg og svampe og smager himmelsk. Opskriften er nem og lige til at gå til. Et fantastisk alternativ til en kødfyldt hverdag. Denne opskrift er til 4 personer.

Anbefalet videoopskrift:



 

    Ingredienser

    • 2 dl. mel
    • 4 dl. mælk
    • 4 æg
    • 0,5 tsk. salt
    • 200g svampe
    • 2 løg
    • 1 skalotteløg
    • 2 dl. creme fraiche
    • 1 bouillonterning (svampe)
    • Persille
    • 150g brie
    • 100g revet ost

    Fremgangsmåde

    1. Tænd ovnen, 200 grader
    2. Pisk mel og halvdelen af mælken sammen, indtil dejen er glat
    3. Tilsæt resten af mælken, æg og salt
    4. Placer et køligt sted i et stykke tid
    5. Hak både svampene og løget groft
    6. Brun svampene i smør i en stor stegepande og tilsæt løg efter et par minutter
    7. Tilbered over medium varme
    8. Tilsæt creme fraiche, champignonbouillon og sort peber
    9. Lad koge i et minut og smag til med sojasauce, salt og cayennepeber.
    10. ilsæt persille og sæt til side
    11. Bag pandekager og derefter fordel fyldet på pandekager
    12. Tilsæt brieost og placer pandekagerne i et ildfast fad
    13. Drys med revet ost, og bag dem i ovnen i cirka 15 minutter
    14. Drys med hakket persille og server med salat

    Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://sandrasmatkrypin.blogspot.se/2012/06/veckans-vegetariska-crepes-med-svamp.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.



    Crêpes med svampe og løg, 8.0 out of 10 based on 1 rating

    { 0 kommentarer… tilføj en nu }

    Skriv en kommentar