Disse ricottapandekager fungerer som en dejlig afveksling til de lettere ordinære måltider, som mange tyer til i en stresset hverdag. Opskriften er let at gå til, og så er resultatet meget velsmagende. Perfekt på en sommerdag, eller en hvilken som helst anden dag i løbet af året. Denne opskrift er til 10-12 små pandekager, der bliver et sikkert hit, ligegyldigt hvor og hvornår de serveres.
Anbefalet videoopskrift:
|
Ingredienser
- 1 1/4 dl mælk
- 2 æg
- 250g ricotta
- 100g mel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 knivspids salt
- Olie til stegning
Fremgangsmåde
- Begynd med at dele æggene i ægge-blommer og hvider
- Hæld æggeblommer, ricotta og mælk i en skål
- Pisk godt og tilføj mel, bagepulver og salt
- I en anden skål piskes æggehviderne stive
- Vend æggehviderne i resten af dejen forsigtigt
- Varm olien i en pande og tilsæt en spiseskefuld dej per pandekage
- Har man en sød tand, kan pandekagerne serveres i et lille tårn med hæld ahornsirup eller chokoladesauce. Det er dog kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan disse lækre ricottapandekager kan serveres
Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://matmatogmat.blogspot.no/2011/07/ricottapannekaker.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.
Pandekager med ricotta,
{ 1 kommentar… læs den nedenfor eller tilføj en }
Tack för omnämnande och fina ord Ändra gärna adressen till http://www.vegannasol.net/2013/03/03/sa-har-ska-en-vegansk-galette-se-ut som är den nya versionen av sidan. Allt gott (bokstavligt och bildligt talat)!