Bananmuffins

af Helge Vang Andersen

Post image for Bananmuffins
Anmeld opskriften:
VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 0.0/10 (0 vurderinger afgivet)

Til en god brunch bør der være lidt sødt – prøv at lave disse bananmuffins og se dine gæster blive henrykte!

Anbefalet videoopskrift:



 

    Ingredienser

    • 5 g. bagepulver
    • 200 g. hvedemel
    • 5 g. natron
    • 75 g. smeltet smør
    • 1 æg
    • 150 g. sukker
    • 3 g. salt
    • 3 moste bananer

    Fremgangsmåde

    1. Forvarm ovnen til 200 grader. Smør 10 muffin kopper.
    2. I en stor skål, blandes mel, bagepulver, natron og salt.
    3. I en anden skål piskes bananer, sukker, æg og smeltet smør sammen.
    4. Rør bananblandingen i melblandingen.
    5. Fordel dejen i de forberedte muffin kopper.
    6. Evt topping: I en lille skål blandes 75 g. brun farin, 2 spsk mel, 1 halv teskefuld kanel samt 1 spsksmør. Drys topping over muffins før bagning.
    7. Bages i forvarmet ovn i 20 minutter.


    { 0 kommentarer… tilføj en nu }

    Skriv en kommentar